Mit jelent a SPA pedikűr – SPA manikűr?

Egy fáradt nap után alig várjuk, hogy a cipő lekerüljön lábainkról. Milyen jól esne egy kellemes lábáztatás és egy lábmasszírozás. De erre otthon szinte senkinek nincs ideje . Ezért fejlesztették ki a szépségiparban a SPA kényeztető kezeléseket a kézen, a lábon és az egész testen.

ÉLVEZD A SPA CSODÁLATOS ÉLMÉNYÉT, TEREMTSD MEG A TEST ÉS LÉLEK HARMÓNIÁJÁT!

A SPA pedikűr és a SPA manikűr szolgáltatást ajánlott kézápolóknak, lábápolóknak, kozmetikusoknak és masszírozóknak végezni. A SPA kezelések önálló tevékenységek. Kifejezetten a vendég kényeztetéséről szólnak. Természetesen a kezelés közben táplálják, revitalizálják, regenerálják és hidratálják a kezelt bőrt, ha megfelelő hatóanyagú készítménnyel történik a kezelés.

Stressz oldó, lazító és frissítő hatásuk azonnal érezhető. A kezelés végén a vendég felszabadult, jól érzi magát. A SPA kezelés a vendég ideje, minden, amit a kezelő csinál kellemes, varázslatos, de csak akkor, ha meg van a szaktudás, a megfelelő környezet és a kifogástalan minőségű SPA készítmények.

A BCL SPA kényeztető készítmények az áztatástól a mélyhidratálásig több féle illatban, több féle bőrkényeztetésre lettek kifejlesztve. A kiváló minőségű testápolók természetes összetevőkből készültek, melyeknek magas a vitamin tartalmuk, extra hidratálást nyújtanak, és az illatuk elvarázsolja a hölgy és a férfi vendégeket egyaránt. A krémek maradék nélkül feszívodnak, nem ragadnak. A gyenge minőségű hatóanyag nélküli termékeket megvásárolni sem érdemes, dolgozni velük pedig értelmetlen.

Miért kell a SPA kezeléseket megtanulni? A válasz egyszerű. Minden SPA kezelést egyénre szabottan kell felépíteni. Nem mindegy a kezelések menete, ritmusa, a felhasznált anyagok mennyisége, és még sok-sok egyéb. A kényeztetés csak akkor tökéletes, ha a kezelés minden lépése meg van tervezve, a kezelés fel van építve. Fontos, hogy a kezelést végző szakember és a vendég közt legyen meg az összhang a kezelés kezdetétől a befejezésig. A vendég levegővételéből, apró akaratlan vagy akaratos mozdulataiból érezni kell, hogy a kezelés melyik része számára a legoptimálisabb. Ha a kezelések jól vannak felépítve, akkor van lehetőség, a vendég hangulatához, fizikai állapotához igazítani a kezelések intenzitását, úgy hogy azt a hatást érjük el amire a vendégnek akkor pont szüksége van.

A SPA kezelés nem egy testrész kezelése. A kozmetikus az arc és a dekoltázs mellett kényezteti a vendég kezét, esetleg a lábát is. A lábápoló kényezteti a SPA kezelés közben a vendég kezét, és esetleg az arcát is. Ezért ajánlott a szépségipar bármely területén dolgozóknak a tovább képzésen részt venni.

A SPA kényeztető kezelések szinte mindenki számára kellemesek, jó hatással vannak a testre és a lélekre. Viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy a kezelések alapja a masszírozás. Akinek valamilyen belgyógyászati betegség miatt nem ajánlott a masszírozás végzése, annak a SPA kezeléseket sem ajánlott végezni.

A kényeztetés csak megfelelő körülmények közt valósítható meg, ezért a kezelőhelységet érdemes hangulatossá tenni. Kényelmes kezelő ágy, megfelelő hőmérséklet, hangulat világítás, halk zene, megfelelő színek, ízléses dekoráció.

A vendégnek a kényeztető kezelések előtt ajánlott egy pohár ízesítés nélküli zöld teát vagy szénsav mentes ásványvizet adni, a kezelés hatékonyságának fokozása érdekében.

Egy új szolgáltatás mindig új vendégeket hoz! Tanulj és gazdagodj!

A BCL SPA termékek a világon mindenkit meghódítanak az illatukkal, a bennük lévő hatóanyagok bőrre gyakorolt pozitív hatásukkal. A BCL SPA vegyész mérnökei elkészítették a szalon munkára alkalmas termékeket, és az otthoni kézápolás, lábápolás, és testápolás termékeit.