Speciális pedikűr szerszámok

A speciális lábproblémák nagyon sok gondot okoznak. Zavaróak járás közben és a láb esztétikáját sem növelik. A bőrkeményedések eltávolítása nem probléma, ha van legalább egy éles a pedikűrös szerszám.

Számos esetben nem ajánlott a hagyományos pedikűrös szerszámok használata, mert balesetveszélyes lehet, hiszen élesek, hegyesek. A diabéteszes láb, az érszűkület, a keringési betegségek fokozott figyelmet, alapos körültekintést, maximális elméleti és gyakorlati tudást igényelnek a pedikűröstől. A speciális pedikűrös tevékenységek megoldásához speciális pedikűrös szerszámokra van szükség.

Az Erlinda speciális pedikűr szerszámok formája eltér a nálunk megszokott pedikűrös szerszámok formájától. Nem élesek, nem hegyesek, mégis minden speciális pedikűr tevékenység végzésére alkalmasak. A benőtt körmök, a gombás körmök, a deformált körmök kezelése vagy a tyúkszemek kezelése teljesen biztonságosan, sérülésmentesen elvégezhetők velük. Ezek a speciális pedikűrszerszámok is rozsdamentes anyagból készülnek, fertőtleníthetők, sterilizálhatók. A pedikűrös egyik legfontosabb pedikűrös szerszáma a köröm csípő. A láb körmök különböző deformitásai, növekedési rendellenességei, betegségei igazán akkor kezelhetők a legoptimálisabban, ha a kezelendő köröm problémához van megfelelő formájú és nagyságú lábköröm csípője a pedikűrösnek. Üzleteinkben ezért különböző méretű és különböző formájú lábköröm csípő széles választékát kínáljuk.