Aphrodite Oktatási Centrum és a PEDIKLUB

Az Aphrodite Oktatási Centrumban 1998 óta rendszeresen indítunk Kézápoló és műkörömépítő valamint OKJ lábápoló tanfolyamot. A két szakma sok változáson ment keresztül ennyi idő alatt, amit mi legjobb tudásunk szerint igyekeztünk, és igyekszünk követni. Amin viszont nem változtattunk és a jövőben sem áll szándékunkban változtatni az a minőségi szakmai elméleti és gyakorlati oktatás.

Valljuk, hogy egy jó szakembernek szüksége van a megalapozott legújabb technikai és elméleti ismeretekre azért, hogy a mindenkori elvárásoknak meg tudjon felelni szakmájában.

Oktatóik kiemelt figyelemben részesítenek mindenkit, ezért padjainkból csak jól képzett, kellő lábápoló szakmai elmélettel és pedikűrös gyakorlattal rendelkező szakemberek kerülnek ki.

Kinek ajánlom a gyógypedikűr, a gyógyító pedikűr és a Pediklub napok pedikűrös továbbképzéseit?

Szívem szerint azt írnám, hogy minden pedikűrösnek. A régebben végzett szakembereknek azért, mert az idő eljárt az elavult eszközök, technológiák, hatóanyag nélküli lábápoló anyagok, ős régi fertőtlenítőszerek és fertőtlenítési módok felett.

A frissen végzetteknek azért, mert még nagyon sokat kell tanulniuk, tapasztalniuk. Mivel nem szeretnék tömegképzést csinálni, azokat várom a képzéseimre, akik a jó pedikűrösök közt a legjobbak szeretnének lenni és ehhez mindent meg is tesznek.

A Pediklubos pedikűr továbbképzések célja, hogy olyan pedikűrös szakemberek dolgozzanak a pedikűr szakmában, akik képesek a lábak egészségének megőrzése, a lábak megmentésére. Szakmai elméleti és gyakorlati tudásuk megfelel a mai kor elvárásainak, rendelkeznek korszerű lábápoló eszközökkel, gépekkel és lábápoló anyagokkal.

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/001851

Gyógypedikűr III. (tehermentesítők, deformált lábak kezelése)

Az alap lábápoló képzésen mindenki megismerte nagy vonalakban a láb anatómiai felépítését, bemagolta a csontok nevét, némi nemű ismeretet szerzett a láb deformitásairól. Ez viszont nagyon kevés ahhoz, hogy a kialakult deformitások megfelelő kezelést kapjanak.

Ennek a továbbképzésnek a célja egy olyan látásmód kialakítása, amivel a pedikűrös képes az egész embert egy egység ként látni, elemezni.

Hiszen az életkor előre haladtával, az egészségi állapot változással, a megfelelő test mozgással vagy az éppen nem megfelelő testmozgással nem csak a láb deformálódik, ha nem az egész test.

Pediklub Napok

A Pediklub napok, egy napos szakmai képzések, melyeken mindig egy adott lábproblémával, témával foglalkozunk. Ha frissíteni és bővíteni szeretnéd pedikűrös tudásod, megoldást szeretnél találni egy kezeléssel kapcsolatos problémára, vagy tartani szeretnéd a lépést az újabb pedikűrös technikákkal és eszközökkel, akkor itt a helyed a Pediklub napokon.

Aktuális Pediklub Napos továbbképzéseink:

Benőtt köröm kezelés / Gombás köröm kezelés / Gépi pedikűr / Körömprotézis készítés / Manikűr

pediklub napok

Gyógypedikűr I. (speciális bőrelváltozások kezelése)

Életünk folyamatosan változik, ezzel együtt életmódunk is változik. Ehhez a változáshoz alkalmazkodik a lábunk is.

Egyre több eddig nem tapasztalt bőr elváltozással találkozunk a pedikűrös szakmában. Ezeket a bőr elváltozásokat illik felismerni, tudni kell mikor, mivel lehet és kell egy pedikűrösnek kezelni. Fel kell ismerni mikor és hol van az a határ ahol a pedikűrös szakember munkája véget ér és a vendéget az egészségügyben dolgozó szakemberhez kell irányítani.

A gyógypedikűr I. továbbképzésen a speciális bőr elváltozásokat és azok kezelési lehetőségeit tanulhatod meg.

Gyógypedikűr II. (speciális körömelváltozások kezelése)

A pedikűrös szakmában a láb körmök kezelése nagyon fontos feladat. Egy félre kezelt köröm maradandó deformitása a láb statikai állapotának változását idézheti elő. Egy elszíneződött köröm nem biztos, hogy gombás fertőzött.

Sok köröm deformitás nagyon hasonló tünetet produkál. A hasonlóság közt a jó pedikűrös szakembernek észre kell venni a különbségeket.

A gyógypedikűr II. speciális köröm elváltozásokat kezelő továbbképzésen igyekszem minden apró különbségre felhívni a képzésen részt vevő pedikűrös figyelmét azért, hogy munkája során ne vezesse félre vendégeit téves diagnosztizálása.

gyogypedikur 2 tovabbkepzes

Gyógyító pedikűr

A gyógyító pedikűr továbbképzésen való részvételt azoknak a pedikűrös szakembereknek ajánlom akik, elhivatottságot éreznek beteg emberek gyógyítása iránt.

Ez is pedikűr, de attól sokkal több. Más körülmény, más eszközök, más lábápoló anyagok és más a pedikűr célja.

A gyógyító pedikűr továbbképzés elvégzése után minden pedikűrös nem csak szakmailag lesz más, hanem emberileg is megváltozik. Kialakul, azaz igazi „emberség a szakma által”

gyogyito pedikur kepzes

SPA kezelések a pedikűr szalonban

„Teremtsd meg a test és lélek harmóniáját!”

Ebben a rohanó, személytelen világban mindenkinek szüksége van egy kis kényeztetésre, törődésre. Egy óra, jól megtervezett kezeléssel, a bőrnek megfelelő hatóanyag használatával, a kellemes illat kiválasztásával ez megvalósítható.

Ezt a kezelést nem szabad összekeverni egy láb masszírozással ez annál sokkal több.

Tudást frissítő

Sokan vannak, akik a lábápoló végzettségüket valamikor megszerezték, de nem dolgoztak a szakmában. Vagy kévésnek tartják az elmélet és a gyakorlati tudásukat, vagy egyszerűen bizonytalanok a pedikűrös eszközök használatában.

Nekik érdemes a tudásukat felfrissíteni és bővíteni, nekik ajánlom ezt pedikűrös továbbképzést.

A tudást frissítő pedikűrös továbbképzés nem azonos a speciális továbbképzésekkel. A továbbképzések anyagát viszont csak tökéletes alapra lehet majd építeni.

Jelentkezési lap

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Képzés neve *

  Üzenet

  Naptár

  Pediklubos képzéseink

  augusztus 2021
  hKscpsv
         1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31      
  « júl   szept »

  Képzéseink