Pedikűrös szerszámok eszközök

Eldobható pedikűr szike:

Az eldobható szikék nem speciális pedikűr szerszámok, hanem az egészségügy részére készített speciális vágó eszköz. Mégis szívesen használjuk a pedikűrnél a bőrkeményedések eltávolítására. A szike steril és tökéletesen éles. Bőrkeményedés eltávolítására csak kiváló minőségű szike alkalmas. Ezért döntöttünk a B/BRAUN szikék forgalmazása mellett. A szikék használata annyiban tér el a hagyományos pedikűr szerszámok használatától, hogy a szikét pedikűr közben tartani kell, mert nagyon éles, a hagyományos pedikűr szerszámot pedig pedikűr közben kicsit rá kell nyomni. Egy szikével egy vendég pedikűrje végezhető el, pedikűr után a használt szikét vissza kell csomagolni és veszélyes hulladék gyűjtőben kell összegyűjteni.Hat különböző méretű és formájú szikét forgalmazunk, így minden pedikűrös meg tudja találni a számára megfelelőt.

Kerámia sarokreszelő, és kerámia körömreszelő:

A Pro Ped kerámia sarokreszelő a föld oxid rétegéből készült. Finoman radírozza le a bőr elhalt hámrétegét. Használat után fertőtleníthető. A pedikűrös nélkülözhetetlen eszköze.
Nail Maid kerámia körömreszelő: A föld oxid rétegéből magas hőfokon készített NAIL MAID kerámia körömreszelő a természetes körmök barátja. Használatával megszüntethető a folyamatos köröm repedezése, így a körmök szépen megnöveszthetők.
A fejlesztések azért vannak, hogy a munkavégzés precízebb, pontosabb lehessen. Fejleszd önmagad, tudásod és szerszámkészleted.

Lábápoló készítmények:

Az otthoni lábápolás legalább olyan fontos, mint a rendszeres pedikűr. A pedikűrösnek kötelessége vendégének otthoni lábápolási tanácsokat adni és a láb problémának megfelelő lábápoló készítményt ajánlani. A megfelelő hatóanyagú készítmények rendszeres használata enyhíti a visszerek, a gombás körmök, a bőrkeményedések, a sarokrepedések, a szemölcsök, a tyúkszemek, a lábizzadás okozta kellemetlenségeket, fájdalmakat. Antibiotikum és szteroid tartalmú készítményeket csak orvos utasítására lehet alkalmazni! A természetben viszont számos nagyon hatékony növényi és állati eredetű hatóanyag van, ami a különböző láb problémákra nagyon hatásosak. Nagy hangsúlyt fektetünk ezen termékek forgalmazására, melyek árban is mindenki számára elérhetők és hatékonyságukat saját magunk is megtapasztaltuk