Gépi manikűr, esztétikai pedikűr, SPA pedikűr

2015. május 22 – 23. péntek – szombat 9 – 18 óráig

Ki az, aki nem vágyik egy kis kényeztetésre ebben a rohanó, szürke, egyhangú világban? Miért ne lehetne a manikűr vagy a pedikűr egy igazán kényeztető szépségápolási kezelés?

Az egészséges lábon is van elhalt hámréteg, amit kémiai hámlasztással nagyon szépen és igazán kényeztető módon lehet eltávolítani. Ezt a módszert kevesen ismerik, még kevesebben alkalmazzák, pedig kíméletes és KÉNYEZTETŐ!

A gépi pedikűr nem csak a beteg lábak kezelésére való. Az esztétikai pedikűrt leghatékonyabban pedikűr géppel lehet végezni.

 A kéz anatómiai felépítése, a kéz bőre és a kéz körmei nagyon hasonlítanak a láb felépítéséhez. A kéz bőre és a kéz körmei ugyan azt a kezelés, kényeztetést, ápolást igénylik, mint a láb bőre és a láb körmei. Ezért tanítom a gépi manikűrt tanulóimnak.

A körömlakkozás ősidők óta kedvelt kézen és a lábon is. A mai korszerű körömlakkokkal, géllakkokkal könnyű körmöt lakkozni, de úgy hogy az tartós is legyen, nem árt ha megismerkedünk a lakkozás előkészítő és befejező lakkjainak használatával is. Ez a két nap igazi kényeztetés mindenkinek.

A kétnapos képzésen mindenkit szívesen látunk. Hozd magaddal munkaruhád, 6 db fehér törölközöt, manikűr és pedikűr eszközeidet.

Képzés díja: 25.000 ft

FONTOS! A tovább képzésen maximum 12 fővel tudunk optimálisan foglalkozni, ezért időben küld el a jelentkezésedet, hogy regisztrálni tudjunk!

Aphrodite Oktatási Centrum
1132 Budapest Visegrádi utca 60. 
E-mail: iskola@aphrodite97.hu
Telefon: 06 1 783 01 40
Oktatás szervező: Róth Éva
Mobil: 06/20 9459-239

 


Jelentkezz,ezzel az űrlap kitöltésével.


9 + 3 =


Nysz: 01-0833-05  Asz: AL-1358

A tovább képzésre hozd magaddal a kézápoló, műkörömépítő, kozmetikus vagy masszőr OKJ bizonyítványod. A továbbképzésre nem kell modell, mert a fogásokat egymáson fogjátok gyakorolni.